Szponzori támogatás az új szezonban is

Újabb egy évvel hosszabbította meg szerződését egyik fő támogatójával a DVSC. A helyi érdekeltségű cég évtizedek óta áll a klub mellett, de 2020 óta jelentősebb összeggel járul hozzá a csapat sikereihez, mely a 2024-2025-ös szezonban is folytatódik.

Az esemény alkalmából tartott sajtótájékoztatón Papp László, a cívisváros polgármestere kiemelte

a DVSC egy olyan intézmény a Debrecenben, amely a város identitásának egyik legfontosabb eleme.

Ezért fontos, hogy legyen stabil gazdasági háttere a csapatnak, aminek évtizedek óta része a Tranzit-csoport, mellyel további egy évvel hosszabbítja meg szerződését a klub. A polgármester hozzátette, hogy az idei szezonban egyfajta elvárásként fogalmazzák meg a Lokival szemben, hogy dobogós helyezést érjen el, aminek az új igazolások is alapjául szolgálhatnak.

Makray Balázs, a DVSC Futball Zrt. cégvezetője szerint is egyértelműen cél a nemzetközi kupaszereplés elérése a 2024-25-ös idényben. Valamint elmondta, hogy „igyekszünk meghálálni a támogatást, mely a város és a partnercég felől érkezik, és kiszolgálni a szurkolóinkat is”.

Szabó Miklós, a partnercég alapítója elmondta, hogy

a Loki nincs a város nélkül, a város nincs a Loki nélkül, ezért támogatjuk évtizedek óta a csapatot.

A cégvezető a nemzetközi porondra való kijutás mellett szeretne minél több saját nevelésű fiatalt is látni az első csapatban.

Főkép: dvsc.hu.