Bemutatkoznak az idei Campus Fesztivál host-jai

Ebben az évben, újdonságként két host-ja is lesz a Campus Fesztiválnak: Csepelyi Adrienn és Koósz Milán. A szakújságíró és a dj elsődleges feladata a tartalomgyártás, de emellett több kreatív ötlettel is készülnek. A rendezvény házigazdái voltak Helló Debrecen! című műsorunk vendégei.

Mindkettejüket erős szálak fűzik a Campushoz. Csepelyi Adrienn több mint tíz éve rendszeres látogatója az eseménynek, dolgozott már például műsorvezetőként is a fesztiválon. Koósz Milán pedig itt áll először közönség elé dj-ként, amit nagy mérföldkőnek tart az életében – ahogy ő fogalmazott:

aki itt fellép és megmutathatja magát az felkerül a magyar zenei térképre.

Milán számára testhezálló, hogy host-ként lehet jelen, hiszen eleve foglalkozik tartalomgyártással, valamint a fesztivál-közeget is jól ismeri.

Csepelyi Adriennt tavaly felkértek, hogy a fesztivál 15. évfordulója alkalmából dolgozza fel a rendezvény eddigi történetét. A cél egy, a megszokottól eltérő album létrehozása volt. Ezzel kapcsolatban Adrienn így fogalmazott: „könnyűzenei szakújságíróként nekem az a tapasztalatom, hogy az embereket az érdekli, amit nem látnak, hogy mi van a látvány és a színpad mögött, így egy klasszikus értelemben vett riportkönyv formájában képzeltem el az albumot.” A számos interjút magában foglaló mű a Campus 15 címet kapta, és azt mutatja be, hogy az évek alatt hány ember komoly munkája volt ebben a fesztiválban.

Debrecenben sokan úgy tartják, hogy olyan fesztivál, mint a Campus, nincs még egy. A szakújságíró szerint ez nem véletlen, hiszen mégiscsak hazánk második legnagyobb könnyűzenei fesztiváljáról és a régió egyik, ha nem a legfontosabb kulturális rendezvényéről van szó.

A magyar fesztiválpiacon a legerősebb abban, hogy a feltörekvő előadóktól a legnagyobb magyar sztárokig mindenkit felvonultat a hazai palettáról

– emelte ki Adrienn. Ez nagy lehetőség sok előadónak, hiszen – ahogy azt Koósz Milán is megerősítette – egy ilyen léptékű zenés rendezvény által jóval ismertté válhatnak.

Borítókép: CAMPUS FESZTIVÁL official.