Elmarad Rita Ora koncertje a Campuson!

Ma délután Rita Ora menedzsmentje arról tájékoztatta a Campus Fesztivál szervezőit, hogy az énekesnő kórházba került, így nem tud fellépni Debrecenben. Rita Ora tegnap érkezett Budapestre, ahol rosszul lett és orvosi ellátásra szorult, de állapota továbbra sem teszi lehetővé, hogy színpadra álljon.

Rita Ora két napja megérkezett hazánkba, a mai debreceni koncertje betegség miatt mégis elmarad – írta bejegyzésében a Campus Fesztivál hivatalos Facebook oldala. Hozzátették, hogy mielőbbi gyógyulást kívánnak Ritának.

Az énekesnő stábja hiába dolgozott már tegnap este óta a Campus Fesztivál nagyszínpadán, sajnos az énekesnő betegsége miatt nem tudjuk megtartani a ma esti koncertet.

– nyilatkozta Süli András programigazgató.

Rita Ora betegsége miatt a Metal-Sheet Nagyszínpad és a Debreceni Egyetem Színpad mai programja az alábbiak szerint változik:

„Rita Ora tervezett időpontjában Rúzsa Magdi koncertjét lehet majd látni, természetesen a műsorváltozásról és egyéb információkról a fesztivál közösségi oldalain tájékoztatunk mindenkit” – közölték a szervezők.

Metal-Sheet Nagyszínpad

17:00 Anna and the Barbies

18:30 Zenevonat az LGT Sztárjaival

20:15 ByeAlex és a Slepp

22:00 Rúzsa Magdolna

Debreceni Egyetem Színpad

19:00 Mehringer

20:45 R-Go

22:30 T. Danny

24:00 Animal Cannibals

A fesztivál zárónapján egyébként olyan nevek is színpadra lépnek mint a Carson Coma, T.Danny, 30Y, az Ossian, Kerekes Band és a Tankcsapda is rendhagyó koncertet ad ezúttal akusztikus hangszerelésben.

Borítókép: CAMPUS FESZTIVÁL official.