Díjnyertes EÉ és országelső újságírója

Budapesten, május 24-én ismét díjazták lapunkat, az Egyetemi Életet a DUE médiahálózat, diákújságíró egyesület Tehetségkutató Diákmédia Pályázat eredményhirdetésén. Ezúttal nem csupán szerkesztőségünk kapott rangos elismerést, hanem munkatársunk, Pótor Balázs lett a felsőoktatási korcsoportban az Év diákújságírója kategória országos első helyezettje.

A főváros 4. kerületében, Újpesten, a Szent István téri UP Rendezvénytéren tartották a 31. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált, amelynek fő eseményeként kiosztották az idei Diákmédia Pályázat helyezéseit, elismeréseit is.
 
Az Egyetemi Élet nem először nevezett a szakmai versenybe, idén több mint kétezer indulóval kellett megmérettetnie magát, akárcsak Pótor Balázs kollégánknak. Szerkesztőségünket Ölveti László főszerkesztő, valamint Barna Marci újságíró képviselte.
Csaknem egyórányi feszült várakozást követően érkezett meg a díjak sora az Év online diákmédiuma kategóriához. A Facebookon, valamint online felületeken megjelenő Egyetemi Élet nevét a felsőoktatás korosztályban az előkelő bronzérmes pozícióval díjazták a budapesti sajtófesztiválon.
 
 
Az egyéni elismerések között is jócskán akadt a Debreceni Egyetem számára dicsőség. Az Év diákfotósa 2024-ben a DE hallgatója, Sillye Zsolt lett. Számunkra is külön öröm pedig, hogy az Év diákújságírója felsőoktatási korcsoportját nem csupán intézményünk hallgatója, hanem lapunk munkatársa nyerte meg magabiztos sikert aratva. E kategória első pozíciójában, így a dobogó legfelső fokán Pótor Balázs végzett.
 
 
Gratulálunk!
 
Barna Marci