Örülhettek a Mesekert óvodásai

A UniFit Fitness & Gym Center, a Debreceni Karitatív Testület és Szilágyi Edina önkormányzati képviselő csokoládét, édességet és gyümölcsöket adott át a Mesekert Óvoda Jánosi utcai telephelyének óvodásai részére 2020. december 7-én.

Az ajándékot Szilágyi Edina önkormányzati képviselő, Rózsahegyiné Juhász Éva, a Debreceni Karitatív Testület elnöke, Balogh Tamás, az UniFit Fitness & Gym Center szakmai és operatív igazgatója, valamint Csillik Balázs, az UniFit Fitness & Gym Center marketing- és kommunikációs vezetője adták át.

Szilágyi Edina önkormányzati képviselő szerint az advent az év egyik legszebb időszaka. Nagyon fontos, hogy ilyenkor a legkisebbek is kellőképpen és méltó módon készüljenek a karácsonyra. Örömteli, hogy UniFit Fitness & Gym Center ebben az évben is a Mesekert Óvoda Jánosi utcai telephelye számára hozta el felajánlását. Ezek a gesztusok kicsit deríthetnek a világ jelenlegi komorságán, s több fényt vihetnek a gyerekek életébe is.  

Balogh Tamás elmondta, hogy az édességek gyűjtését létesítményük látogatói körében szervezték. Szerettek volna többet gyűjteni, de mivel a jogszabályok szerint egy ideje zárva kell tartaniuk, a gyűjtés félbeszakadt. Amit azonban hozhattak, azt nagy szeretettel és örömmel hozták.

Fekete Valéria, az óvoda vezetője a gyerekek és az intézmény dolgozói nevében köszönte meg az ajándékokat. Mint elmondta, bár a járvány miatt manapság sok vonatkozásban megváltozott az életünk, az ajándékok láttán a gyerekek csillogó szemében tükröződő öröm, a meghatódottságuk ugyanolyan, mint korábban.

Rózsahegyiné Juhász Éva, a Debreceni Karitatív Testület elnöke jelezte, hogy a testület minden felajánlásnak örül annak értékétől és mennyiségétől függetlenül. Öröm, hogy most is vannak adományozók, felajánlók, és sokszor olyanok segítenek másoknak, akik valamilyen okból maguk is segítségre érdemelnek.