Már hallgatható a Bring Me The Horizon legújabb albuma.

Május 24-én megjelent a Bring Me The Horizon POST HUMAN: NeX Gen című albuma. Az eredetileg tavaly szeptemberre beharangozott lemez a Post Human sorozat következő darabja, mely az énekes, Oli Skykes elmondása szerint ha nem is teljesen pozitív, de reményteljesebb, mint a 2020-ban, még a pandémia ideje alatt rögzített Post Human: Survival Horror.

A Bring Me The Horizon mindig is híres volt kísérletező kedvéről, debütáló albumuk, a Count Your Blessings deathcore-jától a nagy népszerűségnek örvendő Sempiternal metalcore-ján át az ellentmondásos amo elektronikus pop-rockjáig a zenekar sosem riadt vissza attól, hogy új hangzásvilággal lepje meg a rajongókat és kritikusokat. A NeX GEn esetében sincs ez másképp: az új anyag Oli Sykes jellegzetes post-hardcore vokáljának, glitches elektronikai ütemeknek, hiperpopos beütéseknek, valamint egy egészséges adag popnak és rocknak a dinamikus és komplex keveréke. A lemez teljes egészében, hivatalosan végighallgatható:

 

Az új dalokat a magyar rajongók hamarosan élőben is meghallgathatják, a Bring Me The Horizon június 17-én ugyanis a Budapest Parkban lép fel. Jegyek még kaphatók a www.livenation.hu és www.budapestpark.hu oldalon.