Szarkasztikus döntések?

Nincs könnyű helyzetben a DVSC vezérkara. Ők is érzik, hogy a jelenlegi állapot megoldásra vár, de úgy tűnik messze még az összegzés.

 Hétfőn délután döntéseket hozott a grémium, amiből az vonható le: adtak a sz...nak egy pofont. Az örmény srácot felmentették a sportigazgatói státuszából, de kinevezték nemzetközi kapcsolatok igazgatójának.
 
A kimondhatatlan nevű Hovakimyan összepakolt, és elindult.
 
Megkérdezték tőle: Hova, Kimyan? Ó, csak ide a másik szobába volt a válasz.
Jó, a játékosoknak is belengettek szankciókat: ha nem nyernek Fehérváron, meg utána Mezőkövesden a Magyar Kupában, ugrik a lóvé. Ezt mondjuk nem nehéz majd betartani, mert állítólag a  pénz az kevés. A szakmai stáb két meccsig még biztosan marad.
 
Hogy Megyeri nyilatkozhat-e a jövőben ország-világ előtt, Dzsudzsi eldönti. Mert első a klub. Akkor a kapitány miért nem szólal meg. Igaz jobb is.
Ott tartunk, hogy a tabella legalja nagyon közel van. Mint a mutatott játék. A téli szünetig még van pár forduló, addig alaposan leszakadhat a gárda. Utána meg kikkel fognak erősíteni? Ki ne találja már valaki,. hogy egy utolsó helyezett egylethez tolongani fognak a megváltók. Meg miből? 
 
Szombat óta a kommentelők nem kímélik a srácokat.
 
Valljuk meg jogosak a kritikák. Engem, és még sok más fanatikust az okok érdekelnek. Kit, mikor, mennyiért? Buta kérdés: mi lesz a kitűzött célokkal? Mikor írják át a megállapodásokat? Kik azok a focisták, akik átkerülnek a kis Lokiba? Bár megjegyezem, Máté Péter nem örülne nekik. Hol van Ulfarsson, mit csinál a japán Senaga, Braga melyik lába hasznosabb, Szuhodovszki meghozta-e már az árát?
 
Higgye el mindenki egy szikra rosszindulat, egy szemernyi irónia nincs bennem, csak dühítene, ha arra a sorsra jutna a klub, mint a Szombathely, a Pécs, vagy a Siófok. Talán egyetlen dologban lehet bízni: Csányi Sándor még év elején célzott rá, hogy a 2025/2026-os bajnokságban, az NBI-ben változik majd a létszám. Ha igaz, most ez lehet az egyetlen kapaszkodó
 
W. Gy.