A csapatomtól legfőképp bátorságot várok.

Nehéznek ígérkező mérkőzés vár a DVSC-re pénteken 20 órától az Újpest otthonában. Az összecsapásról Srdjan Blagojevic vezetőedző nyilatkozott.

– Az Újpestnél változások voltak a struktúrában, új energiájuk és új történetük is van. A Ferencváros és a Puskás Akadémia mellett őket is a dobogóra esélyesnek tartom. Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, hisz remek csapat állt össze Újpesten,s úgy hiszem, hogy telt házas stadionra is számíthatunk. Bizonyára nem lesz könnyű dolgunk, de az előző mérkőzéseken bebizonyítottuk, hogy nehéz körülmények között is tudunk jól teljesíteni. Nagyon ambiciózusak vagyunk és nem adjuk meg magunkat. Tiszteljük az ellenfelünket, de tisztában vagyunk azzal, hogy sok minden rajtunk múlik. Azzal a céllal utazunk Újpestre, hogy a legjobb arcunkat mutassuk meg és megszerezzük a három pontot – mondta a Loki trénere, aki a részletekre is kitért.

– Az Újpestnél sok új játékost igazoltak és új vezetőedzőt is állítottak a csapat élére. Bartosz Grzelakkal már többször összecsaptunk az előző időszakban, így van tapasztalatunk egymással. Az Újpest magas költségvetésű igazolásokat vitt végbe idén. A játékosok közül kedvelem Karamokot, Brodicot, akik nagyon jók elől, valamint Ljujic is remekül játszik mostanság. Nem szeretnék egyesével kiemelni mindenkit, tudjuk jól, hogy milyen csapatról beszélünk. Tiszteljük az ellenfelünket, de elsősorban magunkat kell tisztelnünk. Kissé megrázott minket a Diósgyőr elleni vereség, hisz nem számítottunk rá és talán azt is mondhatnám, hogy nem is érdemeltük meg. Az előttünk álló kihívás azonban a legjobb lehetőség arra, hogy megmutassuk magunkat és begyűjtsük a pontokat.

A csapatomtól legfőképp bátorságot várok. Közel telt házas stadionra lehet számítani, remélem, hogy a mi szurkolóink is sokan lesznek és támogatni fognak minket. Az előző szezonban hosszú idő után sikerült nyernünk idegenben az Újpest ellen, így tudjuk, hogy képesek vagyunk rá. Bátornak kell lennünk, hinnünk kell magunkban, a saját játékunkat kell játszanunk és fontos, hogy mi legyünk a főszereplők a mérkőzésen. Magabiztosan kell játszanunk, hogy megvalósíthassuk az elképzeléseinket. Mindez pedig csak rajtunk múlik – szögezte le Srdjan Blagojevic.

 

dvsc.hu