Itt a nyár, a jelentkezés nyitva áll!

Hamarosan befejeződik a 2024 tavaszi szemeszter. A Debreceni Egyetemen azonban – ahogyan ez eddig is így volt hagyományosan – korántsem áll meg az élet. Nyár végén ugyanis érkeznek a DE Gólyatáborok, amelyek lebonyolításához már több kar meghirdette csapatvezetői, csoportvezetői, instruktori jelentkezését.

A Gólyatábor megalapozza a frissen felvett elsőéves hallgatók számára az egyetemi élet hangulatát, először találkoznak leendő hallgatótársaikkal, valamint számos információt kaphatnak csapatuk vezetőitől, valamint a szervező HÖK-ösöktől. Ezúttal utóbbi két szereplő kerül terítékre. Több kari Hallgatói Önkormányzat meg is hirdette ugyanis, hogy nyitva áll a jelentkezési felület azok a hallgatók számára, akik éreznek magukban elszántságot, hogy a gólyákat az egyhetes Gólyatábor eseményein keresztül bevezessék a Debreceni Egyetem egyedülállóan színes világába. Noha a vezetők titulusának elnevezése nem feltétlenül egyezik minden karon, céljuk ugyanaz: lelkesíteni és segíteni minden elsőévest, akik számára egyetemünkön a GT lesz az első közösségi élmény.

A csapatvezetői szerepkör közvetlen előzményei egyébként már önmagában felejthetetlen emlékeket kínálnak, legyen szó akár a meghallgatásról vagy épp a Gólyatábort megelőző felkészítőtáborról, amelynek a szőke Tisza partján fekvő Dombrád ad otthont.

A DEHÖK Gólyatáborba az alábbi linken lehet csapatvezetőnek, csoportvezetőnek, instruktornak jelentkezni:

https://dehok.unideb.hu/csapatvezeto-regisztracio/

Barna Marci