Jubileumi Halloweenre készül a Zoo Debrecen!

Október 31-én egy igazán varázslatos és hátborzongató világ kel életre a vidámparkban a Nagyerdőn, ahol a misztikus kalandok garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak mindazoknak, akik szeretnék megünnepelni az év legijesztőbb éjszakáját egy különleges esemény keretében.

A vidámparkban az est folyamán a látogatók elmerülhetnek a misztikus Labirintus és a vérfagyasztó Temető nyújtotta félelmetes élményekben. Az élőszobrok és a gólyalábas cukorkaosztók meglepetésekkel szórakoztatják a látogatókat, miközben a bátrabbak részt vehetnek a bátorságpróbákon vagy a Denevérek nyomában elnevezésű programon. A látogatók számára a Boszorkányiskola kézműves foglalkozásokkal és arcfestéssel készül, továbbá lehetőség nyílik összemérni tudásukat Halloweeni kvízben és részt venni a Csokit vagy csalunk játékban, de a Park szellemének megtalálása és a Tapizoo is várja az érdeklődőket. Az este csúcspontjaként az eddigi legnagyobb fényshow, tűzzsonglőrök és a vendégek által izgatottan várt jelmezverseny zárja.

Az idei Halloween különlegességét tovább növeli a vadonatúj Garden of Lights fény kiállítás, amely több mint 200 000 LED-izzó segítségével kelti életre Pinokkió varázslatos történetét, ezzel felejthetetlen élményt nyújtva a látogatóknak.

Azok számára, akik nappal is átélnék a Halloween varázsát a vidámparkban, a tematikus programsorozat már október 26-án kezdetét veszi. Minden nap izgalmas kalandokat kínál, a Rémkastélytól a tematikus látványetetésekig, valamint a Kriptozoológiai sétákig, ahol a látogatók megismerhetik a Kihalt állatok temetőjének hátborzongató lakóit, továbbá a Zookuckó is tematikus foglalkozásokkal várja az érdeklődőket. A napközbeni programok a normál nyitvatartási időben állatkerti belépővel díjmentesen látogathatóak.

kép: ZooDebrecen Facebook oldala