A fiúk sosem sírnak, igaz? - Exkluzív beszélgetés Vígh Vandával

A fiúk sosem sírnak, igaz? - Exkluzív beszélgetés Vígh Vandával

A Helló Debrecen vendége ezúttal Gábor-Vígh Vanda és Sidlovics Gábor (Sidi) voltak, akikkel az augusztus 18-án, vasárnap 17 órától rendezett eseményről beszélgettünk.

A Lélektér Vígh Vandával magazin több mint 5 éve keresi a válaszokat az élet nagy kérdéseire a debreceni FM90 Campus Rádió műsorán a testi-lelki egészség megőrzéséért. Az élő LIVE beszélgetések telt házas műsorain több százan hallgatták már eddig is azokat az elgondolkodtató előadásokat, amelyek létünk teljesebb, önazonosabb megéléséhez segíthetnek.


Most ezeket az életrevaló gondolatokat két különleges barát, Fenyő Iván, színművész és Sidlovics Gábor, Sidi, a Tankcsapda gitárosa tolmácsolja egy különleges, exkluzív, sosem hallott történetekkel tarkított beszélgetésen.
Az eseménynek a Kölcsey Központ ad otthon és nagy hála a Főnix Rendezvényszervezőnek érte, hogy része lehet az augusztus 20-i Debreceni Virágkarneváli programoknak a Botanica kiállításhoz kapcsolódva. Mert nem lehet eleget hangsúlyozni a környezetünk fenntarthatóságát, de a munka velünk, a társadalmunk fenntarthatóságával kezdődik.

Mi pedig ezt azzal próbáljuk segíteni, hogy igyekszünk ledönteni majd azokat a sztereotípiákat, amik sok esetben kisgyermek kortól kísérnek és egy életre stresszforrást jelentenek.

A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött!